Αποστολές και πληρωμές

 Αποστολή με courier, σε όλη την Ελλάδα:

  • Η αποστολή όλων των παραγγελιών που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα μας ως τις 15.00, αποστέλνονται αυθημερόν
  • Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων  είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (εντός Αθηνών η παράδοση γίνεται την επόμενη μέρα) (2-3 ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές)
  • Το erolife.gr δεν ευθύνεται για καθυστέρηση παραλαβής των προϊόντων σε ημέρες αργίας, κακοκαιρίας ή άλλων τρίτων παραγόντων.
  •  Για αποστολή μέσω Acs χρειαζόμαστε ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο κατά προτίμηση κινητό. Σε περίπτωση που θέλετε να το παραλάβετε από την ACS θα σας υποδείξουμε την πιο κοντινή στην περιοχή σας.

 

 Χρέωση courier:

  • Το κόστος της αποστολής των προϊόντων ανέρχεται στα 2€ και ισχύει για περιοχές που δεν χαρακτηρίζονται από την ACS COURIER ως δυσπρόσιτη περιοχή.
  • Σε περίπτωση δυσπροσιτης περιοχής το κόστος αποστολής μπορεί να ανέβει ως και 11,5 ευρώ και θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία προς ενημέρωσης σας. Δείτε εδώ την λίστα με τις περιοχές αυτές.
  • Για παραγγελίες άνω των 30€, το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ
  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: α) Οι παραδόσεις γίνοται στο χρονικό πλαίσιο που ορίζεται απο την εκάστοτε εταιρεία κούριερ. Υπηρεσίες όπως παράδοση σε συγκεκριμένες ώρες (εντος διωρου) είναι υπηρεσία που χρεώνεται έξτρα και εχει οικονομικη επιβάρυνση. β) Ορισμός δυσπρόσιτης περιοχής. Περιοχές που δεν έχουν κατάστημα ή υποκατάστημα ACS θεωρούνται δυσπρόσιτες και έχουν επιβάρυνση που μπορεί να φτάσει τα 5,5 ευρώ.

 Παραλαβή από το κατάστημα:

Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας στη διεύθυνση Πανεπιστημίου 57 (στοά Μάντακα) 1ος όροφος (απέναντι από το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

 Υπενθυμίζουμε πως:

Διαφυλάσσουμε με αυστηρά κριτήρια ασφάλειας και εχεμύθειας τα προσωπικά σας δεδομένα εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν φέρουν στο εξωτερικό τους κανένα λογότυπο ή διακριτικό γνώρισμα της εταιρίας ή της ιστοσελίδας μας. Τα συνοδευτικά έγγραφα τοποθετούνται εντός της συσκευασίας ενώ ως αποστολέας του δέματος αναγράφεται ο διακριτικός τίτλος ”Α ΚΑΙ Δ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΙΚΕ”

 Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κάρτες χρεωστικές ή πιστωτικές, ή πληρωμή αντικαταβολής στην ACS ή με τραπεζική κατάθεση. Σε περίπτωση πληρωμής on line η χρέωση μεταφορικών είναι 2€. Σε περίπτωση αντικαταβολής στην ACS 2,5€. Εάν ο λογαριασμός σας είναι άνω των 30 € δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά. Εάν παραγγείλετε από Δευτέρα και έως 15.00 μμ της Πέμπτης θα παραλάβετε την επόμενη μέρα ( για Αθήνα). Για νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές 1-3 ημέρες. Όλες οι αποστολές συνοδεύονται από δελτίο αποστολής και απόδειξη.

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Viva Payments. Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις (είτε online είτε στο φυσικό κατάστημα) με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Diners και American Express) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. Η εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται στην σελίδα συναλλαγών της εταιρείας VIVA με ασφάλεια.

Με αντικαταβολή Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής (χρέωση υπηρεσίας 2,5€)  δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα στην παραγγελία, τόπο παράδοσης.

Με τραπεζικη κατάθεση

Ο πελάτης μπορει να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω τραπεζικης κατάθεσης. Οι τράπεζες που συνεργαζόμαστε ειναι Eurobank, Πειραιως, & Εθνικη.

Επιλεξτε κατάθεση σε τράπεζα που χρησιμοποιείτε και όχι σε άλλη τράπεζα για να μην υπαρξουν χρεώσεις τραπεζικης μεταφορας. Αφου βεβαιωθει η μεταφορα του ποσου, διεκπεραιωνεται η παραγγελία σας. Παρακαλούμε να αναγράφετε τον αριθμο της παραγγελίας και το όνομα στα στοιχεία μεταφοράς.


EUROBANK: ΙΒΑΝ GR1702602360000320200007860

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:     ΙΒΑΝ GR9301720260005026000208717

ΕΘΝΙΚΉ:      ΙΒΑΝ GR8301101060000010676241077

Παραλαβή από το κατάστημα Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με μετρητά ή με κάρτα, καταβλητέα σε ταμείο καταστήματος, όταν ο πελάτης επιλέξει ως τρόπο αποστολής «παραλαβή από το κατάστημα»

Προειδοποίηση