Γιατί Erolife; Επειδη...

- Διαθέτουμε μία τεράστια εμπειρία καθώς από το 1985 βρισκόμαστε κοντά σας προσφέροντας τεράστια ποικιλία σε προϊόντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

- Με ακόμα μια νέα υπηρεσία μπορείτε να παραγγείλετε άφοβα από το διαδίκτυο, δίχως χρήση πιστωτικής κάρτας, αλλά και δίχως να καταχωρήσετε προσωπικά στοιχεία e-mail με φόβο για καταιγισμό spam e-mail.

- Δεν είμαστε ένα απρόσωπο ηλεκτρονικό κατάστημα μονάχα.Σε εμάς μπορείτε να επισκεφτείτε το καταστημά μας και να δείτε όλα τα προϊόντα από κοντά με την πολύ φιλική εξυπηρέτηση και βοήθεια των υπαλλήλων μας.

- Πάνω από όλα σεβόμαστε τον πελάτη και αντίθετα με το κύμα του επιθετικού marketing που κατακλύζει την αγορά δεν στέλνουμε ποτέ ενοχλητικά ενημερωτικά δελτία ή e-mail στους πελάτες μας.

- Με νέα υπηρεσία (θα ενεργοποιηθεί) σύντομα οι πελάτες / υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν αυτόματα μέσω RSS τεχνολογίας να ενημερώνονται για κάθε τί νέο.

- Έχουμε συνεργασία με αναγνωρισμένους γιατρούς και ινστιτούτα (από Ελλάδα, αλλά και εξωτερικού) που δίνουν υπεύθυνες απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν την σεξουαλική παιδεία (βλέπε άρθρα).

- Προσφέρουμε ΓΡΑΠΤΑ 'Εγγύηση καλύτερης τιμής', που ορίζει πως αν βρείτε σε άλλο κατάστημα το ίδιο προϊόν σε χαμηλότερη τιμή θα το πάρετε και απο την εταιρία μας στην ίδια τιμή συν ένα δώρο.

- Ολοκληρώνοντας τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά πετυχαίνετε ακόμα καλύτερες τιμές από αυτές του καταστήματος. Επιλέγοντας τις παροδικές και συνεχώς εναλλασόμενες προσφορές (offers) στο διαδίκτυο, πετυχαίνετε εκπτωση (τιμές αποθήκης) έως 50%.

- Όλες οι παραγγελίες αποστέλονται σε διακριτική συσκευασία και ολοκληρώνονται μέχρι το (αργότερο) μεσημέρι της έπομενης μέρας της παραγγελίας σας.

Προειδοποίηση